U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Energielabel Ede

Energielabel

Energiezuinig huis willen we allemaal

Met een energielabel kunnen kopers en huurders in één oogopslag zien of de woning zuinig of niet zuinig is. De keuze voor een zuinige woning biedt ook meer comfort en lagere energiekosten wat resulteerd in minder CO2-uitstoot wat dus beter is voor het milieu. Het Energielabel voor woningen met de klassen A++++ (groen, zeer zuinig) t/m G (rood, zeer onzuinig).

Een energiezuinig huis heeft goede isolatie, triple of HR++ glas, zuinige verwarming en zonnepanelen. Al deze informatie wordt samengevat in een (PDF) document wat sinds 2015 verplicht is voor de verkoop van uw woning. Sinds 1 juli 2021 is ook het verplicht deze informatie te vermelden in advertenties waarin uw huis te wordt aangeboden. Bijvoorbeeld op Funda, Jaap of Facebook. Dit document dient u bij de verkoop te overhandigen op het moment van overdracht. Als u dit niet doet kan er een een boete voor uitgeschreven worden.

Voor meer informatie kunt u op deze link te klikken. Heeft u geen idee of uw woning voorzien is van een label, klik dan hier.
Mocht u meer willen weten wat de gemeente Ede voor u kan betekenen? Kijk dan op pagina van Ede-natuurlijk.nl

Aanvraag energielabel

Energielabel nodig? Klik dan op deze link. Mocht u er niet uitkomen kunt u altijd met ons contact opnemen zodat wij u verder kunnen helpen.

Terug naar boven
Sluit menu Talsma Makelaardij