U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Verkoopmakelaar Ede

Deskundige makelaar in Ede en omstreken

Inmiddels zijn wij al zo’n 20 jaar expert in het verkopen van woningen en begrijpen wij heel goed dat het vaak een persoonlijke en ingrijpende beslissing voor u kan zijn. Daarom richten wij ons nog op een echt persoonlijke aanpak en begeleiden wij u stap voor stap door het verkoop proces. Wij hebben korte lijnen, zijn flexibel, zeer goed bereikbaar en hanteren een realistische en nuchtere aanpak

Samen met u kijken wij naar uw situatie en wensen, naar de mogelijkheden van het te verkopen object, de doelgroep en marktsituatie en natuurlijk de in te zetten verkoopinstrumenten.

Uw huis verkopen, onze professionaliteit

Wij zorgen ervoor dat er een prachtige en professionele presentatie van uw woning wordt gemaakt inclusief plattegronden, virtuele tour, 360C foto’s en een promo video. Deze worden niet alleen geplaatst op Funda en alle andere relevante woningaanbod websites, maar wij gebruiken deze ook bij de online campagne die wij voor uw opstarten via ondermeer Facebook, etc. Natuurlijk bieden wij de woning ook aan bij de potentiële kopers binnen ons netwerk. 

Onze doelstelling is om het gehele verkooptraject, van het begin tot het einde, voor u te regelen met maar een doelstelling: wij gaan u volledig ontzorgen bij de verkoop van uw woning en het beste resultaat voor u realiseren!

Interesse? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om een waardebepaling af te geven en u verder te informeren. Vanzelfsprekend zijn wij hiervoor ook beschikbaar in de avonduren.

Gratis waardebepaling Terug naar boven
Sluit menu Talsma Makelaardij