U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Beste makelaar Ede
Makelaar Ede
Makelaar ede, huis kopen, huis verkopen

Waardebepaling van uw huis?

Met een waardebepaling kunt u als verkoper of potentiële verkoper van een woning een idee krijgen van de actuele waarde van de woning. Een waardebepaling is een schatting van de marktwaarde van de woning op basis van een analyse van vergelijkbare woningen in de buurt, de staat van onderhoud van de woning, de ligging en andere relevante factoren in combinatie met de marktkennis van de makelaar.

Een waardebepaling kan nuttig zijn om te bepalen wat een realistische verkoopprijs zou kunnen zijn voor de woning. Dit kan helpen bij het bepalen van een vraagprijs die niet te hoog is (en dus potentiële kopers afschrikt) maar ook niet te laag (en dus mogelijk geld laat liggen). Ook kan een waardebepaling inzicht geven in eventuele verbeterpunten of renovatiemogelijkheden die de waarde van de woning kunnen verhogen
 

Gratis waardebepaling van uw woning

In ieder geval zal de verkoopwaarde van uw woning moeten worden vastgesteld. U kunt dit nu geheel gratis en vrijblijvend laten uitvoeren. U hoeft alleen maar onderstaand formulier te gaan in te vullen en vervolgens te versturen. Wij regelen de rest. Vanzelfsprekend kunt u ons ook bellen om een (vrijblijvende) afspraak te maken.
 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Gratis waardebepaling Terug naar boven
Sluit menu Talsma Makelaardij