U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6991 DA Rheden

Omschrijving

Uitgebouwde tussenwoning met 3 slaapkamer met achtertuin met diepte van 22 meter

VANWEGE HET GROTE AANTAL REACTIES DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN IS HET NIET MEER MOGELIJK OM NOG EEN BEZICHTIGINGSAFSPRAAK TE MAKEN! WOENSDAG 28 APRIL EN DONDERDAG 29 APRIL ZULLEN WIJ DEGENE DIE AL GEREAGEERD HEBBEN BENADEREN!

Uitgebouwde tussenwoning met 3 slaapkamer en achtertuin die maar liefst een 22 meter diep is. De woning is goed onderhouden, maar aan de binnenzijde gedateerd en behoeft modernisering. De woning is gelegen op een rustige locatie met aan de voorzijde een plantsoentje en op loopafstand van winkels, scholen, natuurgebieden (Posbank) en uitvalswegen.

Begane grond:
Entree, hal, toilet, trapopgang naar de 1e verdieping en kelderkast. L-vormige woonkamer (ca. 28 m2) met deur naar de tuin en naar de (achter gelegen) keuken.

De gesloten keuken (ca. 11,5 m2) biedt voldoende ruimte om er een fijne woon-/leefkeuken van te maken indien gewenst. Ook is er vanuit de keuken een deur naar de (achter)tuin. Tevens bevindt zich hier de aansluiting van de (verouderde) C.v.-installatie en de wasmachine.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Een van de slaapkamers heeft toegang naar een balkon/dakterras aan de achterzijde van de woning. De badkamer beschikt over een wastafel, radiator, douche en raam.

2e Verdieping:
Met een vlizo trap bereikbare bergzolder.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is ca. 5,8 meter breed en 22 meter diep.
In de achtertuin bevindt zich de stenen berging (ca. 9,5 m2) en tevens een achterom.

Bijzonderheden:
Woonopp. ca. 82 m2
Inhoud ca. 314 m3
Perceel opp. 192 m2
Bouwjaar: 1963
Gedeeltelijk v.v. dubbelglas
C.v.-installatie voor verwarming en warmwater
Meterkast: 3 groepen + aardlek

In de koopakte zal de niet-zelfbewoningclausule worden opgenomen. De verkoper (erfgenamen) kunnen in dit geval de koper niet informeren over de staat van de woning e/o gebreken daar zij er zelf niet gewoond hebben. Dus er is sprake van een verzwaard onderzoeksplicht voor de koper!

Aanvaarding op korte termijn mogelijk en gewenst!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Talsma Makelaardij