U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6871 KS Renkum

Omschrijving

Uitgebouwde tussen woning met 4 slaapkamer op kindvriendelijke locatie

Prima onderhouden uitgebouwde tussenwoning met 4 slaapkamers, een achtertuin op het zuidwesten en royale voortuin op het noordoosten. Deze fijne woning is gelegen aan een rustige kindvriendelijke en autoluwe straat op loopafstand van bossen, landerijen en golfbaan.

INDELING
Begane grond:
Entree, hal met garderobe, meterkast en toilet met fontein.

De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, schuifpui met toegang naar de achtertuin en is momenteel ingedeeld in een eet- en een zitkamer. Deze vormen bij elkaar een ruimte van maar liefst ca. 33 m2.

Vanuit de eetkamer is de halfopen moderne keuken bereikbaar welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskomfoor, spoelbak, vlakscherm- afzuigkap, oven, koel-/vries combi, magnetron, vaatwasser en met toegang naar de provisiekelder

1e verdieping:
Ruime overloop met vaste bergkast en toegang naar vier (4) slaapkamers van resp. 15 en 10, 9 en 8 m2 die allemaal zijn voorzien van kunststof ramen. De twee (2) slaapkamers gelegen aan de achterzijde beschikken over een vaste kast.

De ruime badkamer beschikt over een douche en een vaste wastafel en vanuit hier heeft u een doorloop naar de wasruimte met een aanrecht met kastjes, spoelbak en de wasmachine-aansluiting.

Tuin:
De voortuin is volledig bestraat, gelegen op noordoosten en is ca. 7,2 m breed en ca. 8,4 m diep. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten, beschikt over een poort en is ca. 7,2 m breed en 5,75 m diep.

Bijzonderheden:
Woonopp. ca. 117 m2
Inhoud ca. 418 m3
Perceel opp. 160 m2
Bouwjaar 1961
C.v.-installatie: Remeha Avanta, bwjr. 2018 (eigendom)
Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en dakisolatie
Meterkast: 8 groepen en aardlek
Energielabel: E

Oplevering per 1 september 2023


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Talsma Makelaardij