U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6732 HA Harskamp

Omschrijving

Uitgebouwde, instapklare en uitstekend geïsoleerde tussenwoning met uitzicht op vijver en groen

Uitgebouwde, moderne en instapklare EENGEZINSWONING met 3 slaapkamers, ruime zolder, een gebruiksoppervlakte van maar liefst 127 m2 en energielabel A. De woning is gunstige gelegen in het dorpshart van Harskamp met alle de dagelijkse voorzieningen op loopafstand. Ook bossen en landerijen bevinden zich op korte afstand. Aan de voorzijde kijkt u vrij uit op de vijver die zich tegenover de woning bevindt.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje en de trapopgang.
De uitgebouwde en tuingerichte woonkamer is ruim te noemen (ca. 35 m2), beschikt over openslaande deuren naar de tuin, een trapkast en een achter portaal met deur naar de tuin. De open keuken beschikt over een moderne keukenopstelling in twee delen en is voorzien van een composiet blad, 5-pits gaskookplaat, afzuigschouw, combi oven, vaatwasser en een koelkast.

De begane grond is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, waarvan de twee kamers aan de achterzijde zijn voorzien van een Velux-dakraam. De moderne en luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, zwevend toilet en een wastafel met badkamer meubel.

2e verdieping:
Via vaste trap komt u op de ruime zolderruimte met dakraam, opstelling Cv-installatie en aansluitingen van de was apparatuur. Hier heeft u de mogelijkheid om nog een of twee (slaap) kamers te realiseren indien gewenst

Tuin:
De tuin is gelegen op het zuidwesten, heeft veel privacy en is keurig aangelegd. Hier vindt u ook een houten berging en is er een achterom. De tuin is ca. 5,5 meter diep en ca. 5,4 meter breed.

Bijzonderheden:
Woonopp.: ca. 127 m2
Inhoud: ca. 450 m3
Perceelgrootte: 110 m2
Bouwjaar: 2009
Cv-ketel: Intergas, bwjr. 2009
Woning is volledig geïsoleerd
Meterkast: 5 groepen + aardlek

Oplevering in overleg!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Talsma Makelaardij