U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6716 NA Ede

Omschrijving

Fijne middenwoning met 4 slaapkamers, berging, diepe achtertuin en energielabel B

Sfeervolle en praktische eengezinswoning met berging, 4 slaapkamers, dakkapel aan de achterzijde en een energielabel B. Ideale tussenwoning voor bijvoorbeeld starters of gezinnen met kinderen.

Gelegen in de kindvriendelijke wijk “De Rietkampen” aan een rustige straat met vrijwel alleen bestemmingsverkeer. In de directe omgeving vindt u diverse voorzieningen zoals scholen, speeltuinen, een ziekenhuis, uitgestrekte landerijen, uitvalswegen (A12) en het winkelcentrum “de Stadspoort”.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, toilet met fontein, meterkast, woonkamer georiënteerd op de (achter)tuin en voorzien van een trapkast, houtkachel en deur naar achtertuin.

De half open keuken beschikt over een keukenblok in hoekopstelling (2015) en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals 4 pits gaskookplaat met oven, afzuigkap, koel-/vries combi, magnetron, vaatwasser en een spoelbak.

1e verdieping:
Overloop, badkamer en drie slaapkamers van respectievelijk 12 m², 8 m² en 7.5 m².

De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel met meubel, tweede toilet, design radiator en mechanische ventilatie.

Aan de achterzijde van de woning is een dakkapel geplaatst, voorzien van kunststof kozijnen met thermopane en rolluiken, waardoor de stahoogte in de achterste slaapkamers aanzienlijk is toegenomen.

2e verdieping:
Via vaste trap naar zolderverdieping met overloop, een vierde ruime slaapkamer met twee dakramen, wastafel, en een praktische wasruimte met wasmachineaansluiting en cv-ketel. Hierboven bevindt zich nog een vliering, bereikbaar met een vlizotrap, ideaal voor extra opslagruimte.

Tuin:
De gezellige achtertuin is ca. 5 m breed en 13,5 m diep en is gesitueerd op het zuidoosten. Hier bevindt zich een vergrootte (houten) berging voorzien van elektra en tevens een achterom. De tuin biedt volop ruimte voor kinderen om veilig te spelen.

Bijzonderheden:
Woonopp. ca.: 102 m2
Inhoud is ca.: 348 m3
Perceel opp. 139 m2
Bouwjaar: 1995
Volledig geïsoleerd
Mechanische ventilatie aanwezig
Cv-installatie: Remeha, bwjr. ca. 2007 (eigendom)
Elektra: 8 groepen + 2 aardlek

Aanvaarding half oktober 2024.

Er zal een "niet zelfbewoningsclausule" in de verkoopovereenkomst worden opgenomen. Dit houdt in dat de verkoper het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt/bewoond en dat eventuele gebreken voor risico en rekening van de koper komen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Gratis waardebepaling Terug naar boven
Sluit menu Talsma Makelaardij