U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6721 RC Bennekom

Omschrijving

Uitgebouwde tussenwoning met 3 slaapkamers op geliefde locatie in Bennekom

Gelegen op een geliefde locatie in Bennekom deze TUSSENWONING met aanbouw (bijkeuken), 3 slaapkamers en voldoende parkeerplek rondom de woning. Deze woning is gelegen aan een rustige en kindvriendelijke weg, op loopafstand van het centrum van Bennekom, scholen, sportaccommodatie, bushalte en speeltuinen. De Kenniscampus van Ede, de snelweg A12 en Gelderse Vallei zijn binnen tien minuten te bereiken en de Wageningen Universiteit (WUR) via de N781 zelfs binnen vijf minuten!

INDELING:
Begane grond:
Entree, hal, meterkast, trapopgang en toegang naar de woonkamer.
De sfeervolle en lichte woonkamer is ca. 26 m2, beschikt over een houten vloer en een tussenhal met toegang naar een trapkast en het (hangend) toilet met fontijntje.

De eetkamer (ca. 8,5 m) en de keuken zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. Vanuit de eetkamer heeft u middels dubbele openslaande deuren toegang naar de achtertuin.

De half open keuken beschikt over een inbouwkeuken in L-vorm welke is voorzien van een gaskookplaat, oven, vaatwasser, afzuigkap, spoelbak en een koel-/vries combinatie.

Vanuit de keuken toegang naar de bijkeuken/berging met deur naar de tuin.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers en moderne badkamer. De ouder slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Alle kamers en de badkamer beschikken over een dakkapel.

De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met meubel, douche cabine, zwevend toilet en een design radiator,

Zolder:
Bereikbaar via een vlizo trap; berging met aansluiting van de C.v.-installatie, zolder kamer met dakraam en veel bergruimte.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het oosten, is ca. 12,5 meter diep, 5,7 meter breed en beschikt over een achterom. Hier bevindt zich tevens een gezellige houten veranda (ca. 10 m2). Achter de woning bevinden zich nog extra parkeerplaatsen.

Bijzonderheden:
Gebruiksopp. wonen ca. 101 m2
Inhoud ca: 385 m3
Perceeloppervlakte: 161 m2
Bouwjaar: 1982
C.v.-ketel: Nefit Smartline, bwjr. 2004 (eigendom)
Volledig v.v. dubbelglas
Meterkast: 5 groepen + aardlek

Oplevering in overleg!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Talsma Makelaardij