U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6718 GH Ede

Omschrijving

Ruim herenhuis met garage en 5 slaapkamers

Goed onderhouden en ruim herenhuis met garage gelegen in de jonge wijk Kernhem. Wonen aan het Grote Houtplein is populair; de woningen zijn ruim en hebben mooi uitzicht op een rustige plein met goed onderhouden openbaar groen (grasveld omringd door leibomen en bankjes). De woning beschikt maar liefst over 5 slaapkamers, een complete luxe badkamer, een keurig aangelegde tuin en een ruime garage met bergvliering.

De woning is op korte afstand gelegen van openbaar vervoer, speeltuinen, scholen en kinderopvang, maar ook op loopafstand van winkelcentrum Parkweide en Kernhem medisch centrum. Ook landgoed Kernhem, het Edese Bos en de op-/en afrit naar de A12 en A30 zijn snel bereikbaar.

INDELING:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, moderne toiletruimte met fonteintje en toegang naar woonkamer. De ruime woonkamer (ca. 22,5 m2) is voorzien van een PVC vloer met aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin.

De keuken is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een fraaie en luxe inbouwkeuken (2019) die is voorzien van onder meer een spoelbak met Quooker, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vries combi en een combi magnetron.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een portaal met toegang tot de achtertuin; tevens is hier de trap naar de eerste verdieping. Onder de trap is een diepe berging, bereikbaar vanuit de woonkamer

1e verdieping:
Overloop met toegang naar de badkamer en 3 ruime slaapkamers.
De splinter nieuwe en luxe badkamer (2022) is voorzien van een toilet, ligbad, dubbele vaste wastafel, designradiator en een separate douche. De vloer en de wanden zijn tot het plafond afgewerkt met fraaie tegels.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap komt u op de ruime zolder met grote dakkapel (2019) over de gehele breedte. De zolder is verdeeld in twee leefruimten (4e en 5e kamer).

Tuin:
De tuin is opnieuw aangelegd in 2020 en is gelegen op het noordoosten. De achtertuin is
ca. 6 meter breed en ca. 16 meter diep. Hier bevindt zich een overkapping en heeft u toegang naar de garage die 6,6 m diep en 3 m breed is. Via een vlizotrap heb je toegang tot de bergvliering met een maximale hoogte van 1,80 meter; ideaal voor de dakkoffers, tent en andere vakantiespullen.

Bijzonderheden:
Woonopp.: ca. 131 m2
Inhoud woning: ca. 461 m3
Perceeloppervlakte: 153 m2
Bouwjaar: 2001
Woning is volledig geïsoleerd
Energielabel: A
Verwarming en warm water via stadsverwarming
Airconditioning in de woonkamer
Vrijstaande garage met bergvliering.

Oplevering medio half augustus 2023


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Talsma Makelaardij