U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6714 AS Ede

Omschrijving

Instapklaar en gemoderniseerd DRIE-KAMER HOEKAPPARTEMENT (voorheen 4 kamer)

Vanwege het grote aantal aanmeldingen voor deze woning zijn wij helaas genoodzaakt om voor nu een bezichtigingsstop in te voeren voor deze woning. Mocht u op de reservelijst wensen te komen staan dan verzoeken wij u vriendelijk om ons een mailtje of bericht via Funda te versturen!

Instapklaar DRIE-KAMER HOEKAPPARTEMENT (voorheen 4 kamer) gelegen op de 2e woonlaag met een berging in de onderbouw en een balkon aan zowel de voor- als achterzijde (op zuiden en noorden). Het appartement is in 2020/2021 gemoderniseerd en voorzien van een nieuwe keuken, badkamer en sanitair/toilet.

Het appartement is gelegen aan rustige straat met veel groen en op korte afstand van de kinderboerderij, het Proosdijpark maar ook winkelcentrum het “Rozenplein” en uitvalswegen. Rondom het appartement is voldoende (gratis) parkeerruimte.

Via een centraal afgesloten entree en trappenhuis komt u bij het appartement. Deze kunt u bedienen met een intercom.

Indeling:
Entree, hal, meterkast, toilet (zwevend), intercom en toegang naar alle verblijfsruimten.

De (gesloten) keuken beschikt over een modern keukenblok welke is voorzien van een spoelbak, vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koel-/vries combi.

Vanuit de keuken heeft u toegang naar het balkon (gelegen aan de achterzijde) met vaste kast waarin zich de aansluiting C.v.-installatie en de wasmachine.

De woonkamer is ca. 17,5 m2 en beschikt over een kunststof kozijn met dubbelglas, een keurige laminaatvloer, een vrij uitzicht en is er veel lichtinval naar binnen toe, mede door het zijgevelraam.

Vanuit de woonkamer komt u in de eetkamer (voorheen was dit een slaapkamer). Vanuit deze ruimte heeft toegang naar een balkon (ca. 6 m2).

Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang naar de ouderslaapkamer (ca. 11 m2) en vanuit hier is de badkamer bereikbaar welke is voorzien van een wastafel, douchecabine (met regendouche) en vloerverwarming.

De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is ca. 8 m2.

Bijzonderheden:
Woonopp.: 58 m2
Inhoud: 191 m3
Bouwjaar: 1960
Servicekosten ca. € 87,00 per maand.
Verwarming en warmwater via C.v.-ketel: Bouwjaar ca. 2023 (eigendom).
Woonkamer en ouderslaapkamer zijn v.v. kunststof kozijnen en gehele appartement is voorzien van dubbel glas.
Elektra: 4 groepen + aardlek

Oplevering in overleg


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Gratis waardebepaling Terug naar boven
Sluit menu Talsma Makelaardij