U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6713 SG Ede

Omschrijving

Ruim 4-kamer appartement met groot terras en berging

Royaal 4-kamer appartement gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig complex. Het appartement beschikt over een groot en fijn terras van ca. 40 m2 en een berging in de onderbouw. Het complex beschikt over een afgesloten centrale entree (te bedienen met een video intercom) en een liftinstallatie.

Ligging:
Het appartement gelegen op loopafstand afstand van diverse voorzieningen zoals winkelcentra Bellestein en Rozenplein maar ook op korte afstand de AH XL, scholen, sportfaciliteiten, een gezondheidscentrum, het Proosdijpark met kinderboerderij en oprit naar de A12 en A30.

Indeling appartement:
Entree, hal met meterkast die toegang geeft naar de open keuken en de woonkamer.

De keuken is voorzien van een keukenblok in L-vorm en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals elektrische kookplaat, over, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vries combi en een spoelbak.

De woonkamer is voorzien van een parketvloer en heeft direct toegang het terras door middel van een schuifpui. Het terras is gelegen op het westen en voorzien van een (elektrische) zonnewering en buitenkraan.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang naar twee (2) slaapkamers en de tussenhal. vanuit deze hal komt u uit bij de overige ruimte zoals het toilet, 3e slaapkamer (met vaste kast) en de badkamer.

De badkamer beschikt over een wastafel met meubel, douchecabine, badkamer meubel en aansluiting wasmachine.

De twee slaapkamer gelegen aan de achterzijde beschikken beide over een deur naar het terras.

Bijzonderheden:
Woonopp.: 103 m2
Inhoud: 332 m3
Terras: ca. 40 m2
Berging ca. 8 m2
Bouwjaar: 1979
Elektra: 8 groepen
Geheel v.v. dubbelglas
Stadsverwarming
Energielabel: D
Voorschot stookkosten ca. € 192,00 p/m
Huur boiler ca. € 12,00 p/m
Servicekosten ca. € 285,23 p/m (incl. opstal + glas verzekering, etc.)
Actieve VvE

Oplevering op korte termijn mogelijk!

Daar de woning verkocht wordt door erfgenamen zal de volgende clausule worden opgenomen in de koopakte:
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeen gekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden. Om dit risico voor koper te beperken heeft verkoper koper in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te doen voeren. Hiervan heeft koper wel/geen gebruik van gemaakt.
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Gratis waardebepaling Terug naar boven
Sluit menu Talsma Makelaardij