U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6711 PZ Ede

Omschrijving

Semi-penthouse met inpandige garagebox, drie (slaap) kamers, ruime woonkamer, groot terras en een berging.

In het appartementencomplex De Witte Hinde mogen wij u dit semi-penthouse aanbieden welke gesitueerd op de 6e (en bovenste) etage. Het ruime appartement beschikt over een inpandige garagebox, drie (slaap) kamers, ruime woonkamer, 2 x een balkon, ruim terras en een berging.

Vanuit het appartement of terras heeft u een weids en fraai uitzicht op onder andere de Keetmolen, richting Ede centrum en de bossen.

Het complex is centraal gelegen op loopafstand van winkelcentrum “Spindop” en NS-station Ede-Wageningen en op 5 minuten fietsen van het centrum van Ede. Aan de achterzijde heeft de vereniging een eigen parkeerterrein voor bezoekers en eigenaren.

Een ruim, luxe en veilig appartement in een groene woonomgeving en in de directe nabijheid van het station en een winkelcentrum.

INDELING:
Afgesloten entree met een (video) intercom installatie, de lift en toegang naar de achter gelegen bergingen en garages. Met de lift is de bovenste etage bereikbaar en stapt u direct uit voor de entree van het appartement.

Vanuit de hal heeft toegang naar het toilet, de technische ruimte, vaste kast, garderobenis en alle overige verblijfruimten; indien u direct rechts afslaat komt u terecht in de zeer ruime woonkamer van ca. 43 m2 met prachtig uitzicht en toegang naar een balkon (voorzijde).

Vanuit de woonkamer loopt u door naar de keuken welke beschikt over een keukenblok voorzien van een (elektrisch) kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, spoelbak, koelkast en zeer veel kastruimte. Vanuit de keuken heeft u ook toegang naar het ruime dakterras met een kleine berging en een fantastisch uitzicht over het stationsplein (binnenkort een stadspark), de Keetmolen en over de bossen aan de overzijde.

Indien we nog even terug gaan naar de hal, dan heeft u vanuit hier, ondermeer, toegang naar alle drie de (slaap)kamers en de badkamer.

De masterbedroom heeft toegang naar een balkon (achterzijde) en beschikt over een (dubbele) wastafel met meubel.

De badkamer beschikt over een douchecabine (met thermostaatkraan), wastafel, toilet (zwevend), een kast, radiator en aansluiting wasmachine/droger.

Garage:
De garage is inpandig en is aan de achterzijde van het complex bereikbaar. De garage is
2,6 x 6,26 m, beschikt over elektra en een garage deur welke met afstandsbediening is te bedienen.

Bijzonderheden:
Gebruiksopp. wonen: ca. 136 m2
Garage: 16 m2
Inhoud: 429 m3
Bouwjaar: 1991
Servicekosten: € 298,35 per maand
Isolatie: muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Kunststof kozijnen
Energielabel: C
C.v.-installatie: Bosch 25 VRC (bwjr. 2013)
Mechanische ventilatie
Meterkast: 10 groepen + aardlek
Op korte termijn zullen er werkzaamheden worden uitgevoerd (VVE-onderhoud) waarbij het dakleer van de terrassen volledig wordt vernieuwd, e.a. zal in Q1 van 2023 worden afgerond.
Er zal gebruik worden gemaakt van een vaste notaris (Van Putten van Apeldoorn Notarissen te Ede).

Op dit moment wordt het hele stationsgebied compleet heringericht. Het huidige parkeerterrein zal plaatsmaken voor een stadspark en het station verhuist richting ENKA aan de andere kant van de Albertstunnel.

In de koopovereenkomst zal de volgende clausule worden opgenomen:
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte recentelijk zelf feitelijk niet heeft gebruikt en derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen. Om dit risico te beperken stelt verkoper de koper in de gelegenheid om een bouwkundige inspectie uit te doen voeren.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Gratis waardebepaling Terug naar boven
Sluit menu Talsma Makelaardij